Veçantitë e kurseve të verës në Linkoln

by | 06.13.2019

Urojmë të jeni duke përjetuar një verë të këndshme.Dëshirojmë t’ju kujtojmë se vijojnë kurset verore në Lincoln për të rritur dhe për fëmijë, si dhe ju ftojmë të lexoni diçka … Continue reading

Koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln

by | 06.10.2019

Më datë 7 qershor 2019, u zhvillua koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln, nën drejtimin e mësueses Erinda Agolli dhe mësuesve të programeve muzikore këtu në … Continue reading

A taste of Co-Active coaching

by | 06.10.2019

18 Qeshor ora 18:00Lincoln Center Blloku1 Keni një qëllim për të arritur por ju mungon motivimi i duhur?2 Dëshironi të dini se çfarë ju pengon dhe si ta tejkaloni atë?3 Si mund ta … Continue reading

Vijojnë regjistrimet për kurset 2 mujore!

by | 05.07.2019

A jeni gati për një verë të frytshme?A jeni gati për eksperienca që do t’ju lejojnë të arrini synimet tuaja personale dhe profesionale? Atëherë ju ftojmë të shqyrtoni kurset tona verore … Continue reading

Trajnim: “Komunikimi dhe etika në institucione dhe biznese”

by | 04.17.2019

Me datë 15 prill u zhvillua trajnimi me temë: “Komunikimi dhe etika në institucione dhe biznese”, realizuar në ambjentet e fototekës Marubi. Faleminderit për bashkëpunimin stafit të fototekës, shembull qytetarie … Continue reading

Projekti i ndërveprimit kulturor, bashkëpunim me Cross Culture Lab

by | 04.17.2019

(Bashkëpunim i qendrës Lincoln dhe Cross Culture Lab) Qendra Lincoln i vjen në ndihmë studenteve të saj, që kanë një nivel gjuhësor të lartë të gjuhës angleze duke i përfshirë … Continue reading

Njoftim për kurset e prillit

by | 04.02.2019

Përshëndetje ! Ju njoftojmë se kemi ende disa klasa të hapura dhe në pritje për të filluar si më poshtë:Matura shtetërore, kurse përgatitore për anglishten.​TOEFL & IELTS, kemi ende hapësira;Kurs KontabilitetiNa … Continue reading

Njoftim për kurset e marsit

by | 03.12.2019

Përshëndetje! Duke ju falenderuar sërish për interesimin e shprehur për kurset tona, duam t’ju njoftojmë se kemi ende disa klasa të hapura në pritje për të filluar apo që kanë filluar … Continue reading

Loja kompjuterike e Eonit 8 vjeçar nga Study Hall

by | 03.07.2019

Në programin Study Hall këtu në Linkoln, fëmijët e shkollave fillore, përveç detyrave të shkollës, 3 here në javë zhvillojnë edhe orën e kompjuterit. Aty fëmijët mësojnë si të ndërtojnë histori … Continue reading

Vendi ku gjermanishtja merr kuptim!

by | 03.06.2019

Përshëndetje miq!Ndonëse anglishtja dominon botërisht si gjuha e biznesit, duhet të pranojmë të gjithë se ndikimi dhe përhapja e gjuhës gjermane gjithashtu nuk njeh rënie! Për qendrat Lincoln kjo është e … Continue reading