Profesionistet

Ftesë për takim/prezantim mbi trajnimin “Marketingu Strategjik në Internet”

by | 10.27.2017

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë për një takim/prezantim të shkurtër mbi trajnimin e ardhshëm për “Marketingun Strategjik në Internet (PDF)” me z.Elvis Plaku me datë 31 tetor 2017 në këtë orar 8:30-9:30am, … Continue reading

Qendrat rihapen me datë 16 gusht

by | 08.15.2017

Përshëndetje! Ju njoftojmë se qendrat Linkoln do rihapen me datë 16 gusht! Kurset e reja intensive fillojnë me datë 21 gusht. Regjistrimet kanë filluar.  

Trajnim: Marketingu strategjik në internet (1 mars)

by | 02.22.2017

Në çfarë konsiston ky trajnim? Ky trajnim do t’ju ndihmojë të kuptoni se si prezantohen klientët tuaj me produktin/shërbimin tuaj online? Si mund të pozicionohet organizata juaj për të qenë … Continue reading

Webinar about upcoming Project Management course

by | 02.02.2017

We would kindly like to notify you of an upcoming webinar and course about Project Management: Management by results. The webinar will be held on February 8, 4pm-4:30pm online. Register … Continue reading

Koha për t’u regjistruar është tani!

by | 01.31.2017

Nxitoni të regjistroheni herët pasi oraret më të mira zihen gjithmonë të parat Të dashur miq, deshëm t’ju kujtojmë se këtu në Qendrat Lincoln vijojnë përgatitjet për fillimin e kurseve … Continue reading

Kurset e të rriturve fillojnë me 15 shkurt

by | 01.17.2017

Të nderuar miq të Lincoln! Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë … Continue reading

Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar!

by | 01.03.2017

Të dashur studentë dhe miq! Ju njoftojmë se Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar! Ju faleminderit për mirëkuptimin!

A dëshironi t’ju njoftojmë për kurset e reja në Shkurt 2017

by | 12.22.2016

Përshëndetje miq, Nëse jeni të interesuar që të filloni një kurs të ri pranë Qendrave Lincoln, atëherë ju ftojmë të regjistroheni me email-in tuaj që të mund t’ju kujtojmë paraprakisht … Continue reading

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

20% ulje për kurset e reja me 2 nëntor

by | 10.24.2016

Të nderuar studentë, të rritur dhe profesionistë! Në datë 2 nëntor do fillojmë kurset e reja për të gjitha grupmoshat. Për më shumë informacion, mos nguroni të na kontaktoni që … Continue reading