Maj, 2015

Kanë filluar regjistrimet për kurset e verës 2015

by | 05.28.2015

Përshëndetje miq, Vera është praktikisht këtu! Por mos nguroni t’i shfrytëzoni ditët e zgjatura për t’u përmirësuar profesionalisht dhe nga ana gjuhësore nëpërmjet kurseve tona për të rriturit dhe profesionistët. … Continue reading

Dhurojini fëmijëve tuaj një eksperiencë ndryshe këtë verë 2015

by | 05.27.2015

Shkolla po mbaron për shumicën e fëmijëve dhe vera praktikisht është këtu! Pas provimeve edhe fëmijët sigurisht kanë nevojë të pushojnë. Por mbase edhe shumë pushim nuk do t’ju vlente … Continue reading

Këshilla: Si të mësoni apo përmirësoni anglishten tuaj!

by | 05.19.2015

Të gjithë mbase i bëjmë vehtes pyetjen si të mësoj anglisht shpejt. Por, edhe nëse jeni student i anglishtes apo e keni anglishten gjuhën anëtare, aftësitë tuaja gjuhësore mund të … Continue reading

Një bisedë me z. David Turner rreth “negocimit për shitjet”

by | 05.13.2015

Rishtazi u ulëm për një bisedë të shkurtër me z. David Turner për të diskutuar mbi një trajnim profesional që ai ka zhvilluar së fundmi pranë Qendrës Lincoln në Bllok. … Continue reading

Njoftim: “Koncerti i Pranverës” nga Kori i Kolegjit të Masterit

by | 05.07.2015

Kemi kënaqësinë t’ju vëmë në dijeni për një aktivitet muzikor që do të zhvillohet në Tiranë në fundjavën e ardhshme në data 15, 16 dhe 17 maj titulluar “Koncerti i … Continue reading

Pse nuk duhet ta përdorni celularin para gjumit

by | 05.02.2015

Krijimi i zakoneve (disiplinave) të mira veç se ju ndihmon në çdo aspekt të jetës dhe karrierës tuaj si student, apo profesionist. Në të njëjtën kohë, përdorimi i pajisjeve teknologjike … Continue reading