Gusht, 2015

Përjeto & Përfito! (video)

by | 08.25.2015

Përshëndetje miq! Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë me një videospot të ri titulluar “Përjeto dhe Përfito”! Video, “Pёrjeto dhe Pёrfito” sjell dëshmitë e disa prej studentëve të qendrës Linkoln qё flasin … Continue reading

Regjistrohuni për kurset intensive (19 gusht – 30 shtator)!

by | 08.15.2015

Përshëndetje miq, ju njoftojmë se Qendrat Lincoln janë rihapur (pas shkëputjes për pushimet verore) dhe po vazhdojmë me konfirmimin e regjistrimeve për kurset intensive. Klasat e ndryshme fillojnë me datë … Continue reading