Prill, 2015

Mprehe sëpatën para se të fillosh punë!

by | 04.28.2015

Parimi i parapërgatitjes Në një nga shkrimet e mia kam shkruar për meritat e stilolapsit dhe letrës si mjete që na ndihmojnë në organizimin dhe planifikimin e ditës, punës apo … Continue reading

Intervistë me Znj. Aida Repishti: Dita Botërore e Gjuhës Angleze

by | 04.23.2015

Përshëndetje miq, Ju ftojmë të ndiqni një intervistë me Znj. Aida Repishti, Zv. Presidente Ekzekutive e Qendrave Lincoln në Shqipëri zhvilluar pranë Televizionit Shqiptar (TVSH) në kuadër të ditës botërore … Continue reading