Maj, 2016

Kursin e sotëm mos e lër për nesër!

by | 05.23.2016

Mos e lini verën t’ju kalojë si kohë ‘pushimesh’ kur mund t’i shtoni asaj vlerë të vërtetë me pak më shumë përkushtim! Aktualisht jemi duke vijuar me regjistrimet për kurset verore … Continue reading

Shkodra: Kurset verore për fëmijë 7-12 vjeç

by | 05.19.2016

Summer school  – 13 qershor – 17 korrik Shkolla e verës fillon me 13 Qershor deri me 17 Korrik nga e hëna në të premte, ora 9:00 deri 12:00. Metodat … Continue reading

Kids Clubs: klubet verore për fëmijët 7-12 vjeç

by | 05.17.2016

Klubet verore për fëmijë janë një formë pushimesh ‘inteligjente’, që bëjnë të mundur mësimin dhe përforcimin e dijeve në gjuhën angleze nëpërmjet argëtimit. Programi i klubeve verore është i bazuar në … Continue reading

Shkodër: “Speaking classes” me profesorë amerikanë

by | 05.10.2016

“Speaking classes” fillojnë me 24 maj, në Lincoln Shkodër. Përshëndetje miq, Sistemi ynë arsimor por edhe mjaft metoda të mësimit të gjuhës angleze vendosin një theks të fortë te mësimi … Continue reading

Programet e verës 2016 për fëmijët

by | 05.05.2016

Të nderuar prindër dhe familjarë! Stina e verës praktikisht ka ardhur dhe ndërsa afron edhe fundi i shkollës një nga sfidat që mund të keni lidhet me organizimin sa më … Continue reading