Këshillat tona mbi të folurit e një gjuhe të huaj

by | 04.21.2021

Të folurit është një aftësi komplekse e cila kërkon eksperiencë dhe praktike. Çdokush që mëson një gjuhë të huaj has vështirësi dhe probleme në zhvillimin e kësaj aftësie.  Mënyra më e … Continue reading

New Albanian classes

by | 03.30.2021

New Albanian classes from April 7th 🗓 Online, or in-person, you’ll be able to learn the language from our most experienced teachers and well designed methods! Learn more by contacting … Continue reading

Njoftim mbi kufizimin e orareve

by | 02.11.2021

Sipas urdhërit të Ministrisë së Shëndetësisë mbi kufizimin e përkohshëm të orarit të lëvizjes prej orës 20:00, ju njoftojmë se grupet e fundit mësimore, që nisin në orën 18:30, do … Continue reading

“Abetare Online” English version

by | 09.09.2020

Albanians should learn Albanian! Our beautiful Albanian language should be spoken around the world, especially in homes with Albanian roots. The Abraham Lincoln Center of Shkodra has launched its new … Continue reading

Business English Skills for Professionals

by | 07.07.2020

Business English skills are essential for getting ahead at work. Improving your business English vocabulary and knowledge will help you work more effectively and open up new career opportunities. This … Continue reading

Abetare Online

by | 06.16.2020

  Gjuha jonë e bukur shqipe duhet të flitet në të gjithë botën, veçanërisht në shtëpitë e shqiptarëve! Duke menduar t’u vijmë në ndihmë emigrantëve shqiptarë kudo nëpër botë, qendra … Continue reading

Çfarë pritet të bëni në provimin e IELTS-it?

by | 02.10.2020

Njohuri të përgjithshme Provimi i IELTS-it shërben për të vlerësuar aftësitë gjuhësore të gjuhës angleze për të gjithë ata që  dëshirojnë të studiojnë ose të punojnë në shtete ku kjo … Continue reading

Këshilla të vyera për një provim si SAT-i !

by | 02.06.2020

  Testi SAT ( Scholastic Aptitude Test) është një nga testimet kryesore ndërkombëtare për studentët që dëshirojnë të vazhdojnë studimet e larta. Konsiderohet si një test shumë i rëndësishëm prej … Continue reading

Si të bëhesh “Ironman” i shitjeve

by | 01.21.2020

regjistrohuni Tani! Data: 03 Mars, 9:30am-3:30pmVendodhja: Qendra Lincoln Blloku, Rr. Ismail Qemali, Nr. 31Gjuha: ShqipNivelet dhe Cmimet Instance 1 Niveli bazë € 100  më shumë Niveli VIP Mos humbisni paketën … Continue reading

Koncert në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmeti

by | 11.22.2019

​(6, 10, 11 & 12 Dhjetor 2019)Koncert në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmetiFondacioni Abraham Linkoln i Shqipërisë, ka nderin t’ju ftojë ju dhe familjen tuaj, në një koncert … Continue reading