Qendra Lincoln e filloi aktivitetin e saj në Shkodër në vitin 2015

Ne ndihemi krenarë që po vazhdojmë traditën tonë të nisur në Tiranë më 1997, në cilësi, përkujdesje ndaj studentëve tanë, si dhe përfshirjen e komunitetit.

Ne ofrojmë kurse për të gjitha nivelet e gjuhës angleze. Fëmijët, studentët dhe të rriturit mund të përfitojnë arritje akademike, mundësi zhvillimi në karrierë dhe përfshirje në komunitetin ndërkombëtar përmes aftësive komunikuese. Jemi këtu për studentët tanë!


Lista e kurseve që ofrojmë

Adult Interchange
Passages
TOEFL
Primary Colors (moshat 8-10 vjeç)
Messages (moshat 11-14 vjeç)
English in Mind (moshat 11-14 vjeç)
Gjermanishtja si Gjuhë e Huaj

Testimi hyrës falas

Të gjitha provimet hyrëse të gjuhës do të ofrohen falas. Pra ju mund të vini në cdo moment që të testoheni për të përcaktuar nivelin tuaj të gjuhës.


Adresa: Lincoln Center Shkodër

Tek Hysajt, mbrapa Fakultetit Juridik

Cel. +355 67 60 27 565

E-mail: shkoder@lincoln.org.al


Nga Blogu ynë për Shkodrën

Kurset e reja fillojnë në shkurt

SHKODRA: Kurset e reja fillojnë në shkurt, regjistrimet kanë filluar!

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja gjuhësore, komunikimin dhe ato në fushën profesionale? Qendra Lincoln në Shkodër ju fton të merrni një hap në drejtimin e duhur! Me synimin për të … Continue reading

0 comments
Qendrat Linkoln: Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2018!

Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2018!

Përshëndetje miq! Duke ju falenderuar për bashkëpunimin e deritanishëm, qendrat Linkoln kanë kënaqësinë t’ju urojnë Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2018! Përzemërsisht, Stafi i Qendrave Linkoln

0 comments
Programet e veres per femijet 2017

Kurset e fëmijëve në Shkodër: Argëtohu, zbulo talentin, mëso anglisht!

Kurset e fëmijëve në Shkodër: Argëtohu, zbulo talentin, mëso anglisht! Linkolni ju njofton për klubet për fëmijët tuaj këtë verë. Ne besojmë se ardhja e verës mund të jetë një … Continue reading

0 comments
Kurset e te rriturve & studenteve

Kurset në Shkodër fillojnë me 15 shkurt

Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë t’ju shërbejmë nëpërmjet kurseve dhe … Continue reading

0 comments

Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar!

Të dashur studentë dhe miq! Ju njoftojmë se Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar! Ju faleminderit për mirëkuptimin!

0 comments
Kujtese per kurset qe fillojne Shkurt 2017

A dëshironi t’ju njoftojmë për kurset e reja në Shkurt 2017

Përshëndetje miq, Nëse jeni të interesuar që të filloni një kurs të ri pranë Qendrave Lincoln, atëherë ju ftojmë të regjistroheni me email-in tuaj që të mund t’ju kujtojmë paraprakisht … Continue reading

0 comments
Merry Christmas and Happy New Year 2017

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

0 comments

Na vizitoni!

Shkoder location
Shkoder desk
Shkoder class