Shkurt, 2017

Trajnim: Marketingu strategjik në internet (1 mars)

by | 02.22.2017

Në çfarë konsiston ky trajnim? Ky trajnim do t’ju ndihmojë të kuptoni se si prezantohen klientët tuaj me produktin/shërbimin tuaj online? Si mund të pozicionohet organizata juaj për të qenë … Continue reading

Kurset që fillojnë së shpejti!

by | 02.17.2017

  Përshëndetje miq, Duke ju falënderuar për vëmendjen dhe kohën tuaj, deshëm t’ju kujtojmë se po vazhdojmë regjistrimet për kurset e ndryshme dhe të gjuhës për fëmijë e të rritur. … Continue reading

Webinar about upcoming Project Management course

by | 02.02.2017

We would kindly like to notify you of an upcoming webinar and course about Project Management: Management by results. The webinar will be held on February 8, 4pm-4:30pm online. Register … Continue reading