Nëntor, 2017

Njoftim: Me datë 1 dhjetor qendrat Lincoln do jenë të mbyllura!

by | 11.30.2017

Sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit qendrat Lincoln nuk do të zhvillojnë mësim dhe punë administrative nesër, e premte dt. 1 dhjetor, për shkak të reshjeve. Seanca mësimore e humbur … Continue reading