Tetor, 2016

20% ulje për kurset e reja me 2 nëntor

by | 10.24.2016

Të nderuar studentë, të rritur dhe profesionistë! Në datë 2 nëntor do fillojmë kurset e reja për të gjitha grupmoshat. Për më shumë informacion, mos nguroni të na kontaktoni që … Continue reading

20% ulje për kurset e reja të fëmijëve me 2 nëntor

by | 10.24.2016

Të nderuar prindër dhe familjarë! Në datë 2 nëntor do fillojmë kurset e reja për të gjitha grupmoshat e fëmijëve. Për më shumë informacion, mos nguroni të na kontaktoni që … Continue reading

Vijojnë regjistrimet për kurset e gjermanishtes

by | 10.06.2016

Përshëndetje miq, Ndonëse anglishtja dominon botërisht si gjuha e biznesit, duhet të pranojmë të gjithë se ndikimi dhe përhapja e gjuhës gjermane gjithashtu nuk njeh rënie! Për qendrat Lincoln kjo … Continue reading

A keni dëgjuar për kurset “Zërat e fëmijëve në Lincoln”?

by | 10.05.2016

Përshëndetje miq, Këtë vjeshtë këtu në Lincoln po lançojmë një program të ri me kurse për të gjithë ata prej jush që duan të mësojnë apo ushtrohen vokalisht! Më konkretisht, … Continue reading