Qershor, 2016

Kids Club: Vizita e Florit të Portokallisë

by | 06.30.2016

Sot, si pjesë e programit për Klubet verore të fëmijëve ishte dita e personazheve të njohur ku i ftuari ynë ishte Flori i Portokallisë. Fëmijët u zbavitën mjaft duke zbuluar detaje … Continue reading

Kurorëzimi i një semestri të suksesshëm

by | 06.10.2016

Siç është bërë tashmë traditë, me rastin e mbarimit të semestrit, dy klasat e mësuese Anitës (English in Mind dhe Messages 3) u mblodhën për të marrë certifikatat dhe ekspozuar … Continue reading