Mars, 2016

Dita e certifikatave për studentët e Messages 2 & Messages 4

by | 03.30.2016

Dy grupet e nxënësve të mësuese Anitës, që sapo mbaruan kurset “Messages 2” dhe “Messages 4”, u mblodhën rishtazi së bashku për të festuar marrjen e certifikatave dhe kurorëzimin e … Continue reading

A je gati për testin e maturës?

by | 03.16.2016

Testo FALAS njohuritë e tua Mbarimi i maturës është sa i bukur aq edhe i vështirë. I bukur sepse nënkupton fillimin e një faze të re, jo vetëm akademike por … Continue reading

Do jemi të mbyllur me datë 7 mars!

by | 03.04.2016

Duke ju uruar një fundjavë të këndshme deshëm t’ju njoftojmë se javën që vjen, ditën e hënë, me datë 7 mars, qendrat Lincoln do jenë të mbyllura me rastin e … Continue reading

7 Marsi = koha për t’i thënë FALEMINDERIT mësuesve në jetën tuaj!

by | 03.03.2016

Mbase u bë ca kohë që jeni shkëputur nga shkolla apo që kur keni komunikuar me ish-mësuesen tuaj, por kujtimet mbeten! Mbase është thjesht një shprehje, një ngjarje apo edhe … Continue reading