Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2018!

by | 12.15.2017

Përshëndetje miq! Duke ju falenderuar për bashkëpunimin e deritanishëm, qendrat Linkoln kanë kënaqësinë t’ju urojnë Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2018! Përzemërsisht, Stafi i Qendrave Linkoln

Njoftim: Me datë 1 dhjetor qendrat Lincoln do jenë të mbyllura!

by | 11.30.2017

Sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit qendrat Lincoln nuk do të zhvillojnë mësim dhe punë administrative nesër, e premte dt. 1 dhjetor, për shkak të reshjeve. Seanca mësimore e humbur … Continue reading

Ftesë për takim/prezantim mbi trajnimin “Marketingu Strategjik në Internet”

by | 10.27.2017

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë për një takim/prezantim të shkurtër mbi trajnimin e ardhshëm për “Marketingun Strategjik në Internet (PDF)” me z.Elvis Plaku me datë 31 tetor 2017 në këtë orar 8:30-9:30am, … Continue reading

Ejani për ‘klasat e hapura në Lincoln’ me 24 tetor – 1 nëntor

by | 10.24.2017

Përshëndetje miq! Ju ftojmë që të përjetoni një orë mësimi në klasat tona gjatë këtyre datave 24 tetor – 1 nëntor. Na kontaktoni paraprakisht që t’ju orientojmë me oraret për … Continue reading

Koncerti muzikor “20 Vjet Mirënjohje”

by | 10.02.2017

  20 vjet shërbim i besueshëm që prej vitit 1997 Qendrat Linkoln dëshirojnë t’ju ftojnë të merrni pjesë në koncertin muzikor “20 Vjet Mirënjohje” Dita/data: E martë, 10 tetor 2017 … Continue reading

Kurset e reja fillojnë më 8 nëntor

by | 09.14.2017

Mos nguroni të na kontaktoni për më shumë informacion mbi oraret dhe kurset që dëshironi! Shërbimet për të rritur: “Empowering for Success” Me synimin për të pajisur shqiptarët me aftësitë … Continue reading

Ejani për klasat e hapura me 12-13 shtator

by | 09.12.2017

Nëse jeni ende duke konsideruar kurset e Linkonlit, atëherë ju ftojmë që të përjetoni një orë mësimi në klasat tona gjatë këtyre dy datave 12-13 shtator. Mjafton të paraqiteni pranë … Continue reading

Regjistrimet e fëmijëve për shtatorin kanë filluar!

by | 08.21.2017

Me 20 vite shërbimi, Linkolni ju ofron: Mikpritje e përkujdesje nga çdo punonjës. Mësues profesionistë, të talentuar dhe të apasionuar. Metodat më të fundit të shtëpive botuese në botë. Motivimin … Continue reading

Qendrat rihapen me datë 16 gusht

by | 08.15.2017

Përshëndetje! Ju njoftojmë se qendrat Linkoln do rihapen me datë 16 gusht! Kurset e reja intensive fillojnë me datë 21 gusht. Regjistrimet kanë filluar.  

Përmirësoni anglishten vetëm në një muaj!

by | 07.18.2017

Regjistrohuni te kurset intensive për të rritur! Periudha 21 gusht – 30 shtator Përshëndetje miq! Të gjithë jemi të vetëdijshëm se sa kritike është nevoja për ta praktikuar e përmirësuar … Continue reading