Qershor, 2019

Intervistë: Mireda Thana – “Life coaching”

by | 06.25.2019

Për më shumë rreth “Life Coaching” ju ftojmë të na kontaktoni. ​Na kontaktoni

Programet e verës: Momente nga java e parë

by | 06.20.2019

Në Linkoln i ndihmojmë fëmijët të fitojnë besim ndaj vetes, zbulojnë vlerat e talentet e tyre dhe sigurisht të zbaviten.Gjatë javës së parë ata përjetuan aventura të reja, mësuan aftësi … Continue reading

Veçantitë e kurseve të verës në Linkoln

by | 06.13.2019

Urojmë të jeni duke përjetuar një verë të këndshme.Dëshirojmë t’ju kujtojmë se vijojnë kurset verore në Lincoln për të rritur dhe për fëmijë, si dhe ju ftojmë të lexoni diçka … Continue reading

Koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln

by | 06.10.2019

Më datë 7 qershor 2019, u zhvillua koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln, nën drejtimin e mësueses Erinda Agolli dhe mësuesve të programeve muzikore këtu në … Continue reading

A taste of Co-Active coaching

by | 06.10.2019

18 Qeshor ora 18:00Lincoln Center Blloku1 Keni një qëllim për të arritur por ju mungon motivimi i duhur?2 Dëshironi të dini se çfarë ju pengon dhe si ta tejkaloni atë?3 Si mund ta … Continue reading