gjermanisht

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Regjistrohuni sot për kurset e gjermanishtes

by | 02.04.2016

Edhe pse gjuha angleze vijon të dominojë botërisht, gjermanishtja nuk ngelet mbrapa dhe kërkesa për mësimin e kësaj gjuhe është në rritje. Këtu në qendrat Lincoln kjo gjuhë ofrohet prej … Continue reading