Prill, 2019

Trajnim: “Komunikimi dhe etika në institucione dhe biznese”

by | 04.17.2019

Me datë 15 prill u zhvillua trajnimi me temë: “Komunikimi dhe etika në institucione dhe biznese”, realizuar në ambjentet e fototekës Marubi. Faleminderit për bashkëpunimin stafit të fototekës, shembull qytetarie … Continue reading

Projekti i ndërveprimit kulturor, bashkëpunim me Cross Culture Lab

by | 04.17.2019

(Bashkëpunim i qendrës Lincoln dhe Cross Culture Lab) Qendra Lincoln i vjen në ndihmë studenteve të saj, që kanë një nivel gjuhësor të lartë të gjuhës angleze duke i përfshirë … Continue reading

Njoftim për kurset e prillit

by | 04.02.2019

Përshëndetje ! Ju njoftojmë se kemi ende disa klasa të hapura dhe në pritje për të filluar si më poshtë:Matura shtetërore, kurse përgatitore për anglishten.​TOEFL & IELTS, kemi ende hapësira;Kurs KontabilitetiNa … Continue reading