Janar, 2018

Shpallen fituesit e konkursit “Spelling Bee” në Lincoln 2

by | 01.31.2018

Projektet në Qendrat Lincoln Në vazhdën e projekteve që Qendra Linkoln po zhvillon me klasat e fëmijëve,  me datë 25 janar, në Lincoln 2 u zhvillua konkursi i gërmëzimit “Spelling … Continue reading

“Make Every Presentation and Email Count” Coffee & Briefing / Jan 31

by | 01.24.2018

Dear professionals! The Lincoln Centers of Albania will hold a coffee and briefing on January 31 from 8:30-9:30 to learn about two upcoming opportunities. Lauren Skora will present the two … Continue reading

Vijojnë regjistrimet për kurset e marsit!

by | 01.11.2018

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në gjuhën angleze? Merrni sot një hap në drejtimin e duhur! Qendrat Linkoln ju ftojnë në kurset e gjuhës angleze që fillojnë në mars. Nxitoni … Continue reading

Provojeni pa rrezikuar! Vetëm në datat: 26 shkurt deri 2 mars

by | 01.11.2018

Të dashur studentë! Të gjithë e kuptojmë se mësimi dhe përmirësimi i gjuhës së huaj është proces i vazhdueshëm. Madje, të gjithë e pranojmë thënien se gjuhën e huaj ‘nëse … Continue reading

SHKODRA: Kanë filluar kurset e marsit, vijojnë regjistrimet!

by | 01.10.2018

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në gjuhën angleze? Qendrat Lincoln ju ftojnë në kurset e gjuhës angleze që fillojnë në shkurt. Ju kujtojmë se regjistrimet kanë filluar për të gjitha … Continue reading