“Unë besoj se gjatë ekzistencës së tij, njeriu e ka për detyrë të përmirësojë jo vetëm kushtet e veta, po edhe të ndihmojë në përmirësimin e gjithë njerëzimit; dhe prandaj, pa hyrë në detajet e kësaj çështjeje, do të them thjesht se unë jam pro atyre mjeteve që do t’i japin të mirën më të madhe numrit më të madh.”
Presidenti Abraham Lincoln, teksa u fliste emigrantëve gjermanë më 1861

Mission

Ne ekzistojmë për të zhvilluar udhëheqës përmes arsimit të shkëlqyer për mirëqenien e popullit shqiptar.

Core Values

  • Integriteti
  • Besimi
  • Respekti
  • Përkushtimi ndaj përsosmërisë
  • Mirënjohja
  • Shërbimi

Vizioni

Vizioni i Qendrës Lincoln në Shqipëri është t’i shohë shqiptarët të rriten në aftësitë për të udhëhequr në vend dhe në botë.

Premtimi

Vlera jonë e udhëhequr drejt shërbimit i pajis studentët tanë me programet mësimore më të mira, edukatorët më të mirë dhe me një mjedis akademik global, për t’i mbështetur ata në arritjet e tyre personale dhe profesionale në fushën e gjuhës dhe të biznesit.