Mars, 2017

Super SAFARI për fëmijët 5-7 vjeç (video)

by | 03.13.2017

Të dashur prindër dhe familjarë! Në të shkuarën kemi pasur kërkesa për ofrimin e një kursi të ri për fëmijët e moshës 5-7 vjeç. Dhe në fakt prej disa vitesh kemi qenë duke … Continue reading

Fillojnë kurset e pranverës në Lincoln

by | 03.06.2017

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se kemi filluar regjistrimet për kurset e reja të marsit! Për studentët Nëse planifikoni të filloni një kurs të ri për TOEFL / IELTS apo provimet … Continue reading