Shtator, 2016

Vazhdojnë regjistrimet për kurset e studentëve & të rriturve

by | 09.15.2016

Përshëndetje miq, Si student apo profesionist mund të keni qenë duke menduar fillimin e një kursi gjuhe! Por, siç ndodh rëndomë, që nga momenti i parë deri tani që po lexoni … Continue reading

Filloi GrapeSEED – programi i gjuhës angleze për fëmijët e vegjël

by | 09.07.2016

Përshëndetje prindër dhe familjarë! Këtë javë (5 shtator) filluan edhe klasat e para të kurseve për fëmijët. Ndër to ishte edhe klasa e mësuese Altës me grupin e fëmijëve të … Continue reading