Shtator, 2015

Takim me drejtues për trajnimin “Parime biznesi të suksesshëm”

by | 09.11.2015

Rishtazi , qendra Lincoln organizoi një ‘mëngjes pune’ për drejtues dhe administratorë biznesesh dhe organizatash, të interesuar në trajnimin “Parime biznesi të suksesshëm”,  i cili do të fillojë në muajin … Continue reading

Zgjidhni tani! 9 trajnime profesionale para fundit të vitit

by | 09.10.2015

Përshëndetje miq profesionistë, Synimi i çdo profesionisti sot duhet të jetë rritja e vazhdueshme profesionale pasi kjo është garancia e vetme që ju keni për t’u përballur me morinë e … Continue reading

Si të bëheni gati për rikthimin në shkollë?

by | 09.04.2015

Përshëndetje të dashur prindër, nxënës dhe studentë! Duke shpresuar që stresi i rikthimit në shkollë nuk ju ka kapur ende, deshëm t’ju ofrojmë një listë të shkurtër me këshilla të … Continue reading