Nëntor, 2018

Ndiqni mësuese Anisa Prifti te “Fëmijët e dinë më mirë”

by | 11.22.2018

Nëse nuk arritët ta ndiqni, rishtazi mësuese Anisa Prifti ishte e ftuara e fëmijëve në emisionini e dashur “Fëmijët e dinë më mirë” në Digitalb. Ajo ndau me fëmijët rreth eksperiencës … Continue reading

Ndiqni mësuese Erinda Agolli te “Fëmijët e dinë më mirë”

by | 11.15.2018

Nëse nuk arritët ta ndiqni, rishtazi mësuese Erinda Agolli ishte e ftuara e fëmijëve në emisionini e dashur “Fëmijët e dinë më mirë” në Digitalb. Ajo ndau me fëmijët rreth eksperiencës … Continue reading

Programi i kontabilitetit praktik

by | 11.15.2018

Profesor: Lefter Roko Ky program i shërben të gjithë studentëve të financës dhe kontabilitetit, të porsadipllomuar ose ende në shkollë. Programi synon t’ju përgatisë dhe pajisë me njohuritë e duhura në … Continue reading

Të Shkruash Shqip Email Biznesi

by | 11.09.2018

 Mësoni si të komunikoni efektivisht me anë të emailit. Rëndësi e veçantë i kushtohet pjesëve përbërëse të mesazhit, organizimit të tij dhe etikës. Ky kurs ju ndihmon të jeni më … Continue reading

Ndiqni me 10 nëntor mësueset Anisa & Erinda në Bang Bang, ora 17:30

by | 11.06.2018

Të shtunën, me datë 10 nëntor në ora 17:30, ju ftojmë të ndiqni mësuese Anisën dhe mësuese Erindën si të ftuara speciale në emisionin “Fëmijët e dinë më mirë”. Ky … Continue reading

Mirënjohës për 21 vite shërbimi

by | 11.02.2018

Më 28 tetor 2018, personeli i Qendrave Linkoln në Tiranë dhe Shkodër, u mblodh për të festuar 21 vjetorin në një darkë bashkë me bordin drejtues të Fondacionit Linkoln. Znj. … Continue reading