Dhjetor, 2017

Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2018!

by | 12.15.2017

Përshëndetje miq! Duke ju falenderuar për bashkëpunimin e deritanishëm, qendrat Linkoln kanë kënaqësinë t’ju urojnë Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2018! Përzemërsisht, Stafi i Qendrave Linkoln