Korrik, 2016

Njoftim: Qendrat rihapen me datë 16 gusht

by | 07.25.2016

Përshëndetje miq, Ju njoftojmë se qendrat Lincoln do të jenë të mbyllura për efekt të pushimeve verore, nga data 1 deri me 15 gusht. Ne do rikthehemi me datë 16 … Continue reading

Si funksionon truri i të dashuruarve pas librave

by | 07.16.2016

Trupi – Në praktikë, truri lexon fjalët e njohura si imazhe, duke dalluar me një shikim të shpejtë, pa një analizë të detajuar të shkronjave, termat të cilat tingëllojnë në të … Continue reading

Charity Week: Fëmijët solidarizohen me familjet shqiptare në nevojë

by | 07.07.2016

Këtë javë, tema e programit të fëmijëve ishte “Charity Week” (Java e bamirësisë). Si pjesë e programit dhe në bashkëpunim me FoodBank Albania fëmijët u solidarizuan për të ndihmuar familjet … Continue reading