Korrik, 2015

Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore?

by | 07.29.2015

Pse duhet të ndiqni kurset intensive verore? Periudha e verës është koha më e përshtatshme për të ndjekur kurse të gjuhës së huaj. Kurset super intensive ju ofrojnë mënyrën më të … Continue reading

7 hapa drejt suksesit të qëndrueshëm financiar

by | 07.22.2015

Arritja e suksesit të qëndrueshëm financiar, si çdo gjë e rëndësishme në jetë, kërkon kohën e vet dhe  mbështetjen mbi parime të shëndetshme të menaxhimit financiar. Njëherazi, sfidat dhe mundësitë … Continue reading

Këshilla produktiviteti sipas njerëzve të suksesshëm

by | 07.16.2015

Psikologji – Ndoshta secili prej nesh e ka bërë dikur këtë pyetje, kur ka parë se njerëzit e suksesshëm bëjnë me dije sukseset e punës së tyre apo kur vetë puna … Continue reading

Të qëndrosh mbi shpatullat e gjigandëve!

by | 07.14.2015

Autor: John C. Maxwell. Kujt i përkasin meritat për suksesin tuaj? Nëse ju thoni ‘vetja’, mund të jeni përgjithësisht i saktë. Të gjithë duhet të marrim vendimet tona dhe të … Continue reading

Mesazhet joverbale që përcjell gjuha e trupit

by | 07.09.2015

Mesazhet joverbale që përcjellim te të tjerët kanë shumë pushtet në mënyrën se si na perceptojnë njerëzit që na rrethojnë. Nëse arrini të ndikoni te trupi juaj, do të arrini … Continue reading

Përballja me të ardhmen dhe sfidat e suksesit!

by | 07.09.2015

Çfarë mund të bësh kur të duket vetja sikur nuk po sjell aq vlerë në punë apo jetë sa mendon se duhet të ishe duke sjellë? Suksesi duket si diçka … Continue reading

Çfarë është “Super Minds”! (grupmoshat 8-9 vjeç)

by | 07.03.2015

Kids Club (grupmoshat 8-9 vjec) Kurset e verës tashmë kanë filluar dhe fëmijët e regjistruar po mësojnë dhe zbaviten çdo ditë. Por për të kuptuar disi më mirë se çfarë … Continue reading

Ju mirëpresim në Garden Café

by | 07.02.2015

Mirëseerdhët në kafenenë më të re në Tiranë! “Garden Café” ofron një vend të qetë për të pirë një kafe, pije freskuese apo ushqim të shpejtë.  E vendosur në ambjentet … Continue reading