Janar, 2016

Kurset e reja fillojnë më 10 shkurt

by | 01.29.2016

Përshëndetje miq, prindër, studentë dhe profesionistë! Të dashur prindër: A e keni vendosur se si do t’i mundësoni fëmijëve tuaj të rrisin njohuritë gjuhësore dhe ato akademike këtë vit? Të … Continue reading

Musical “Frozen” me fëmijët në Shkodër

by | 01.26.2016

Fëmijët e qendrës Lincoln në Shkodër prej disa kohësh po përgatiten intensivisht për të performuar në një shfaqje tërësisht të re bazuar mbi filmin e mirënjohur për fëmijë “Frozen”. Shfaqja është … Continue reading

Ejani ‘testohuni falas’ vetëm në datat 1,2,3 shkurt

by | 01.21.2016

Përshëndetje të dashur studentë të gjuhës! Siç mund ta dini, këtu në qendrat Lincoln të gjithë studentët e rinj të gjuhës i nënshtrohen një testimi hyrës (placement test) i cili … Continue reading

Dy propozime për kurset e anglishtes 4-8 vjeç

by | 01.13.2016

Silleni fëmijën tuaj për ndjekur një seancë para se të vendosni ta regjistroni! Njihuni dhe flisni vetë me prindërit e tjerë! Të dashur prindër dhe familjarë, Siç mund të jeni … Continue reading

Study Hall: Ora e shkencës dhe breshkat e ujit!

by | 01.11.2016

Si për çdo të enjte, edhe këtë të javë që kaloi, klasa e mësuese Anisës zhvilloi ‘orën e shkencës’ nën temën “under the ocean” (nën oqean). Gjatë klasës fëmijët mësuan … Continue reading

Regjistroni fëmijën në programin e anglishtes për moshat 4-8 vjeç

by | 01.07.2016

Të dashur prindër dhe familjarë, Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se aktualisht po zhvillojmë regjistrimet për programin e anglishtes për të gjithë fëmijët e moshave 4 deri në 8 vjeç. Ky program … Continue reading

Kemi rifilluar për vitin i ri 2016

by | 01.04.2016

Përshëndetje miq, Duke ju uruar edhe një herë Gëzuar Vitin e Ri 2016, ju njoftojmë se duke filluar nga data 4 janar qendrat Lincoln kanë rifilluar kurset dhe trajnimet në … Continue reading