Elvis Plaku’s Archive

Dita e dytë: klubet verore të fëmijët te Lincoln 2

by | 06.14.2017

Ashtu si fëmijët te Lincoln 1, edhe fëmijët këtu te Lincoln 2 ishin të gjithë të angazhuar me programin dhe aktivitetet e ndryshme sipas grupmoshave dhe klasave përkatëse. Për më … Continue reading

Dita e parë: klubet e fëmijëve në Lincoln 1

by | 06.12.2017

Programi, mjetet mësimore dhe gjithçka tjetër ishte përgatitur prej kohësh për ardhjen e tyre. Dhe ashtu ndodhi, fëmijët erdhën me entuziazmin që i karakterizon dhe shumë shpejt të gjithë u … Continue reading

Kurset e fëmijëve në Shkodër: Argëtohu, zbulo talentin, mëso anglisht!

by | 06.02.2017

Kurset e fëmijëve në Shkodër: Argëtohu, zbulo talentin, mëso anglisht! Linkolni ju njofton për klubet për fëmijët tuaj këtë verë. Ne besojmë se ardhja e verës mund të jetë një … Continue reading

Në mbështetje të artit dhe kulturës: Bienale e Artistëve të Rinj – Mediterranea 18

by | 05.05.2017

Gjatë datave 4-9 maj, Qendrat Lincoln patën nderin dhe mundësinë të ofrojnë mbështetje si partnerë në kuadër të realizimit të Bienales së Artistëve të Rinj nga Evropa dhe Mesdheu “Mediterranea … Continue reading

Trajnim: Marketingu strategjik në internet (1 mars)

by | 02.22.2017

Në çfarë konsiston ky trajnim? Ky trajnim do t’ju ndihmojë të kuptoni se si prezantohen klientët tuaj me produktin/shërbimin tuaj online? Si mund të pozicionohet organizata juaj për të qenë … Continue reading

Fëmijët e Primary Colors 3 prezantojnë projektet me temë “Reduce, reuse, recycle!”

by | 12.23.2016

Këto ishin projektet e përgatitura nga vetë fëmijët e klasës “Primary Colors 3” me mësuese Juledën te Lincoln 1 me temë “Reduce, reuse, recycle!” Fëmijët përdorën materiale tërësisht të riciklueshme … Continue reading

Vizita e fëmijëve në Ambasadën e SHBA-ve

by | 12.22.2016

Në fillim të muajit dhjetor një grup fëmijësh nga Qendra Lincoln në Tiranë ishin të ftuarit e veçantë të ambasadës së SHBA-ve. Gjatë aktivitetit me fëmijët, zyrtarët e ambasadës lexuan … Continue reading

Si funksionon truri i të dashuruarve pas librave

by | 07.16.2016

Trupi – Në praktikë, truri lexon fjalët e njohura si imazhe, duke dalluar me një shikim të shpejtë, pa një analizë të detajuar të shkronjave, termat të cilat tingëllojnë në të … Continue reading

Charity Week: Fëmijët solidarizohen me familjet shqiptare në nevojë

by | 07.07.2016

Këtë javë, tema e programit të fëmijëve ishte “Charity Week” (Java e bamirësisë). Si pjesë e programit dhe në bashkëpunim me FoodBank Albania fëmijët u solidarizuan për të ndihmuar familjet … Continue reading

Kids Club: Vizita e Florit të Portokallisë

by | 06.30.2016

Sot, si pjesë e programit për Klubet verore të fëmijëve ishte dita e personazheve të njohur ku i ftuari ynë ishte Flori i Portokallisë. Fëmijët u zbavitën mjaft duke zbuluar detaje … Continue reading