Dita e parë: klubet e fëmijëve në Lincoln 1

by | 06.12.2017

Summer klubs ne Lincoln 1

Programi, mjetet mësimore dhe gjithçka tjetër ishte përgatitur prej kohësh për ardhjen e tyre.

Dhe ashtu ndodhi, fëmijët erdhën me entuziazmin që i karakterizon dhe shumë shpejt të gjithë u organizuan nëpër klasat përkatëse sipas grupmoshave.

U përpoqëm të mbledhim disa nga momentet e ditës së parë të klubeve të verës për fëmijët këtu te Lincoln 1, te Pazari i Ri.

Ndërkohë, regjistrimet vijojnë, ndaj mos nguroni të na kontaktoni. Fëmijët mund të regjistrohen për 1 apo 5 javë të plota sipas dëshirë.

Klasa e mësuese Jonidës

Ja kështu filluan edhe kampet verore këtu në Lincoln 1. Klasa e mësuese Jonides. / This is how Summer Camps started here at Lincoln 1. Teacher Jonida’s class. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Klasa e mësuese Brikenës me grupmoshën 9-12 vjec mësojnë si të bëjnë një jetë më të shëndetshme nëpërmjet aktiviteteve në klasë dhe jashtë.

9-12 vjecarët kanë aktivitetet e tyre nëpërmjet të cilave mësojnë si të jetojnë më të shëndetshëm. / 9-12 year old have their own activities where they learn how to live healthier lives. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

9-12 vjecarët kanë aktivitetet e tyre nëpërmjet të cilave mësojnë si të jetojnë më të shëndetshëm. / 9-12 year old have their own activities where they learn how to live healthier lives. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Grupi i fëmijëve 5-8 vjec të mësuese Jonidës praktikon numrat.

Grupi i fëmijëve 5-8 vjeç po bëjnë ushtrimin e vizatimi të numrave sipas udhëzimeve të mësuese Jonides. The 5-8 years old group is doing the numbers exercise according to the instructions of teacher Jonida. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Klasa e mësuese Juledës u mor me përgatitjen e maskave

Edhe klasa e mësuese Juledës u mor me përgatitjen e maskave që do jenë gati nesër. / Juleda’s class was busy preparing the masks which will be ready tomorrow. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *