Dita e dytë: klubet verore të fëmijët te Lincoln 2

by | 06.14.2017

Klubet e veres ne Lincoln 2

Ashtu si fëmijët te Lincoln 1, edhe fëmijët këtu te Lincoln 2 ishin të gjithë të angazhuar me programin dhe aktivitetet e ndryshme sipas grupmoshave dhe klasave përkatëse. Për më tepër ju ftojmë të klikoni fotot dhe videot si më poshtë.

Klubi i fëmijëve 5-7 vjec

Grupi i më të vegjëlve këtu në Lincoln 2 e filloi ditën me pjesën e gjuhës pasuar nga lojrat jashtë. / Here at Lincoln 2 the youngest group of kids started their day with some English language followed by games outside. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Klubi i fëmijëve 8-9 vjec

Ja dhe disa momente nga aktivitetet e 8-9 vjeçarëve këtu te Lincoln 2. / Some moments from the activities with the 8-9 year olds here at Lincoln 2. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Shkolla e verës me mësuese Mozën

Disa momente nga dita e dytë e Summer School në Lincoln 2 me mësuese Mozën. / Moments from the 2nd day of Summer School with teacher Moza. #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *