Qershor, 2015

Studimi: Kush flet më shumë se një gjuhë, partner më i mirë

by | 06.22.2015

Nëse dikush flet shumë gjuhë, kjo ka më shumë se një plus. Të shprehesh në gjuhë të tjera është diçka deri diku tërheqëse. Por jo vetëm kaq. Është vërtetuar shkencërisht … Continue reading

Prindër: Vazhdojnë regjistrimet për kurset e verës 2015!

by | 06.19.2015

Përshëndetje prindër, Fëmijët kanë vazhdimisht nevojë ta kanalizojnë energjinë e tyre për t’u rritur dhe zhvilluar sa më shumë. Gjithashtu, është fakt që ata mësojnë më mirë kur janë në … Continue reading

Njihuni me mësuesen e fëmijëve këtë verë 2015

by | 06.09.2015

Përshëndetje miq, Ndërsa regjistrimet për kurset verore të fëmijëve ende vazhdojnë kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë shkurtimisht me një prej mësueseve tona për programin e fëmijëve këtë verë 2015. Znj. Megan Fox e cila … Continue reading

Jeni ende në kohë për kurset e verës për të rriturit

by | 06.02.2015

Semestri i ri ka filluar por jeni ende në kohë për disa kurse! Përshëndetje miq, Nëse po mendoni të bëni një kurs gjuhe këtë vere, atëherë ju kujtojmë se në Qendrat … Continue reading