Gusht, 2016

Kurse të gjuhës angleze & artistike për fëmijë (vjeshtë-dimër 2016)

by | 08.22.2016

Përshëndetje miq, nëse planifikoni të regjistroni fëmijën tuaj pranë qendrave tona aktualisht po vijojmë me regjistrimet për të gjitha kurset e fëmijeve të cilat mund t’i gjeni të listuara këtu poshtë sipas … Continue reading

Kurse Intensive (e përditësuar): Jepi verës një mundësi të dytë!

by | 08.20.2016

Përshëndetje miq, Sezoni i verës është gjithnjë aq i dëshirueshëm dhe fantastik sa nuk të bëhet të rikthehesh në punë apo shkollë. Dhe na besoni kur ju themi se ju … Continue reading

Jemi rihapur me datë 16 gusht!

by | 08.12.2016

Përshëndetje miq, Së pari, urojmë që të jeni duke kaluar një verë relaksuese! Po ju shkruajmë për t’u njoftuar se qendrat Linkoln janë rihapur dhe ndërkohë po vijojmë me regjistrimet për kurset … Continue reading