Korrik, 2019

Më të fundit nga qendrat Linkoln!

by | 07.30.2019

Përshëndetje miq!Urojmë të jeni duke kaluar një verë shplodhëse! Ju njoftojmë se në qendrat Linkoln, do bëjmë një shkëputje të shkurtër dy javore 1-16 gusht, për pushimet verore.Ndërkohë, dëshirojmë t’ju njoftojmë … Continue reading

Programet e verës 2019: Momente nga java e pestë

by | 07.22.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Programet e verës 2019: Momente nga java e katërt

by | 07.14.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Video “We are the world” me fëmijët e Linkoln Shkodër

by | 07.11.2019

Puna me fëmijët është një përgjegjësi shumë e madhe, por ne në Lincoln marrim një kënaqësi të papërshkrueshme duke punuar me ta! Buzëqeshjet, përqafimet spontane, fjalët e ëmbla, vizatimet e bukura … Continue reading

Programet e verës: Momente nga java e tretë

by | 07.08.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Programet e verës: Momente nga java e dytë

by | 07.03.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Making it Happen with ALBtelecom

by | 07.03.2019

Ishte vërtetë kënaqësi t’i ofronim këtë trajnim për shitjet punonjësve të ALBtelecom. Ju ftojmë të na kontaktoni për të parë se si mund ta mbështesim skuadrën tuaj të shitjes për t’u … Continue reading