​Dëshironi vërtetë të mësoni anglisht? 

E dimë që s’është e lehtë, por me mësues të shkëlqyer dhe metoda të testuara, ne mund t’ju ndihmojmë të përcaktoni dhe arrini synimin tuaj në mësimin e gjuhës.

Që prej vitit 1997, ne iu kemi shërbyer shqiptarëve me mësues të jashtëzakonshëm dhe mësimëdhënie cilësore në mësimin e gjuhëve të ndryshme ndërkombëtare. Kurset tona bazohen në programin mësimor më të mirë dhe popullor nga “Cambridge University Press”.


Falënderoj Perëndinë që më solli në këtë Qendër të përsosur. Isha gjashtë vjeç kur fillova dhe për mua ka qenë përvoja më e mirë në jetë. Mësimi i anglishtes është gjëja e vetme për të cilën unë ndjehem krenare me të vërtetë.


Sindi Studente e Shkollës së Biznesit në Bruksel, Belgjikë

Komplimente, unë jam shumë e kënaqur nga mënyra e mësimdhënies së kësaj qëndre sepse vajza ime është me rezultate të shkëlqyera ??


Valentina Nela prind, kurset anglisht për të rritur

Kurset cilësore që kam ndjekur në Linkoln përcaktuan jetën time profesionale. Edhe pse për një kohë të shkurtër, ato më ndihmuan të kem një komunikim më efektiv me të huajt. Nëse s’do të kisha mësuar anglisht në Linkoln, nuk do të isha e suksesshme në tregun e punës.


Etleva Bisha Studente në Linkoln

Mesazh falenderimi për mësuesen e IELTS

Mësuese Anila, unë ndodhem në Kanada dhe më në fund e realizova ëndrrën time ????.

Kam dhënë IELTS këtej dhe dola mirë. Materialet që lexova kanë qenë ato që kemi bërë bashkë.

Faleminderit shumë “zysha” për të gjithë punën tënde dhe përkushtimin. Edhe pas 3 viteve, këshillat e tua dhe shënimet që na jepje, janë ato që më ndihmuan.


Studente e IELTS në Kanada

The courses I completed at Lincoln allowed me to pass all the prerequisite exams to get admitted at a University in Canada. The instructors were dedicated not only to follow the course specific curriculum, but also to cater specific training to my needs. Lincoln helped me pass TOEFL iBT and GMAT


A TOEFL Student -26 years’ old