Gusht, 2019

GrapeSEED: anglisht për fëmijët 4 deri 7 vjeç

by | 08.28.2019

play Programi anglisht GrapeSEED është program i përthithjes së gjuhës në moshë të vogël për t’u mësuar anglisht fëmijëve nga mosha 4 deri 7 vjeç si gjuhën e nënës. Për më … Continue reading

Fëmijët fillojnë më 2 & 3 shtator

by | 08.22.2019

Të dashur prindër dhe familjarë! Ju kujtojmë se kurset e fëmijëve në vazhdim ri-fillojnë me datë 2 dhe 3 shator. Ndërkohë, për të regjistruar fëmijën tuaj për kurset e reja ju ftojmë … Continue reading