Shkurt, 2016

Shkëlqeni në testimin e TOEFL-it apo IELTS-it

by | 02.29.2016

Nëse po mbaroni provimet apo synoni të vazhdoni studimet jashtë vendit, testimi i TOEFL-it apo IELTS-it është sfida e radhës. Prej vitesh, qendrat Lincoln ofrojnë kurse përgatitore specifike për këto … Continue reading

Kurset e reja fillojnë në 9-10 mars!

by | 02.28.2016

Përshëndetje miq, ‘Shkurti’, ashtu siç e ka edhe emrin, erdhi dhe iku, ndaj nëse nuk arritët të regjistroheshit për kurset e reja që filluan më 10 shkurt, jeni ende në … Continue reading

Përfitoni 15% ulje për kurset e fëmijëve 8-12 vjeç

by | 02.12.2016

Të nderuar prindër dhe familjarë, Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se vetëm për periudhën 15-20 shkurt do mund të përfitoni 15% ulje për kurset e fëmijëve 8-12 vjeç. Kjo ofertë është … Continue reading

Nxitoni të regjistroheni në klasën e dëshiruar!

by | 02.09.2016

Përshëndetje miq, Dëshirojmë t’ju kujtojmë se kurset dhe klasat e reja kanë filluar me datë 10 shkurt. Ndërkohë, nëse nuk arritët në afat, ju njoftojmë se ka ende kohë për t’u … Continue reading

Regjistrohuni sot për kurset e gjermanishtes

by | 02.04.2016

Edhe pse gjuha angleze vijon të dominojë botërisht, gjermanishtja nuk ngelet mbrapa dhe kërkesa për mësimin e kësaj gjuhe është në rritje. Këtu në qendrat Lincoln kjo gjuhë ofrohet prej … Continue reading

Trajnim: Menaxhimi i kohës për profesionistët

by | 02.03.2016

Të nderuar profesionistë, Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se kemi filluar regjistrimet për trajnimet tona këtë vit. Trajnimi i parë që do të ofrohet do përqendrohet te përfitimi i njohurive dhe … Continue reading