Maj, 2018

Trajnimi: ‘Komunikimi me Shkrim, Posta Elektronike’

by | 05.22.2018

Po aplikoni për një punë të rëndësishme? A jeni lodhur nga mungesa e përgjigjeve të dëshiruara nga mesazhet që dërgoni? Trajnimi: ‘Komunikimi me Shkrim, Posta Elektronike’ është për ju. Jepi … Continue reading

Këshilla të vyera për një provim si SAT-i !

by | 05.18.2018

Testi SAT (Scholastic Aptitude Test) është një nga testimet kryesore ndërkombëtare për studentët që dëshirojnë  të vazhdojnë studimet e larta. Konsiderohet si një test shumë i rëndësishëm prej zyrave të pranimit në … Continue reading

Jeni gati për programet e verës në Linkoln?

by | 05.17.2018

Qendra Linkoln prej 21 vitesh ju ndihmon të mësoni sa më mirë e më shpejt gjuhën angleze. Gjatë muajve të verës ju mund të regjistroheni për disa programe dhe kurse … Continue reading

Si të arrini rezultatin e dëshiruar në TOEFL?

by | 05.03.2018

Provimi i TOEFL-it është i vlefshëm për të gjithë ata studentë që dëshirojnë të vazhdojnë studimet pasuniversitare, jashtë apo në Shqipëri. Ai vlerëson aftësinë tuaja për të përdorur dhe kuptuar … Continue reading

Resistance to Change & Cultural Norms

by | 05.02.2018

What cultural norms in Albania create resistance to change?What new attitudes are necessary to adapt effectively to change?Come to a complimentary lunch and learn to learn more about this area … Continue reading