Mars, 2019

Njoftim për kurset e marsit

by | 03.12.2019

Përshëndetje! Duke ju falenderuar sërish për interesimin e shprehur për kurset tona, duam t’ju njoftojmë se kemi ende disa klasa të hapura në pritje për të filluar apo që kanë filluar … Continue reading

Loja kompjuterike e Eonit 8 vjeçar nga Study Hall

by | 03.07.2019

Në programin Study Hall këtu në Linkoln, fëmijët e shkollave fillore, përveç detyrave të shkollës, 3 here në javë zhvillojnë edhe orën e kompjuterit. Aty fëmijët mësojnë si të ndërtojnë histori … Continue reading

Vendi ku gjermanishtja merr kuptim!

by | 03.06.2019

Përshëndetje miq!Ndonëse anglishtja dominon botërisht si gjuha e biznesit, duhet të pranojmë të gjithë se ndikimi dhe përhapja e gjuhës gjermane gjithashtu nuk njeh rënie! Për qendrat Lincoln kjo është e … Continue reading