Janar, 2017

Programi Super SAFARI për fëmijët 5-7 vjeç

by | 01.31.2017

Super SAFAR është një nga kurset më të mira për fëmijët e moshave 5-7 vjeç, që do të ofrohet pranë qendrës tonë te Pazari i Ri. Kohëzgjatja: Një nivel =40 … Continue reading

Koha për t’u regjistruar është tani!

by | 01.31.2017

Nxitoni të regjistroheni herët pasi oraret më të mira zihen gjithmonë të parat Të dashur miq, deshëm t’ju kujtojmë se këtu në Qendrat Lincoln vijojnë përgatitjet për fillimin e kurseve … Continue reading

Kurset në Shkodër fillojnë me 15 shkurt

by | 01.26.2017

Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë t’ju shërbejmë nëpërmjet kurseve dhe … Continue reading

Kurset e të rriturve fillojnë me 15 shkurt

by | 01.17.2017

Të nderuar miq të Lincoln! Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë … Continue reading

Kurset e fëmijëve: Jeni ende në kohë!

by | 01.17.2017

Të nderuar prindër dhe familjarë! Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë … Continue reading

Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar!

by | 01.03.2017

Të dashur studentë dhe miq! Ju njoftojmë se Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar! Ju faleminderit për mirëkuptimin!