Maj, 2021

Resurset Organizacionale dhe Shendeti Mendor i Punonjesve

by | 05.31.2021

Nxisim nje Mjedis Pune me te Shendetshem!Tema e muajit Qershor:AnkthiSi na Ndikon Ankthi & Cfare mund te bejme per t’u kujdesur per veten dhe te tjeret?  Na u bashkoni nderkohe … Continue reading

Eseja fituese e konkursit “Write Now” në Shkodër

by | 05.12.2021

Nga Mateo Lufi. “Life was never meant to be a competition, but social media suddenly made it one. Social media was meant to connect us as a society and in … Continue reading

Programet e verës: Summer Camp & Summer School (Shkodër)

by | 05.07.2021

  “SUMMER CAMP” – 09:00- 12:00 E HËNË – E PREMTE, 14 QERSHOR – 17 KORRIK,  MOSHA 6-12 VJEÇ Qëllimi i këtij programi është praktikimi dhe përforcimi i njohurive të … Continue reading

Programet e verës: Summer Camp & Summer School

by | 05.07.2021

“SUMMER CAMP” – 08:30-12:30 E HËNË – E PREMTE, 14 QERSHOR – 17 KORRIK,  MOSHA 6-12 VJEÇ Qëllimi i këtij programi është praktikimi dhe përforcimi i njohurive të gjuhës angleze, … Continue reading

Të kuptojmë një tekst pa hapur fjalorin

by | 05.05.2021

Gjatë leximit të një teksti ju  mund të haseni me fjalë ose shprehje të panjohura. Një strategji e mirë është kapërcimi i tyre, nëse ato nuk janë të nevojshmë për … Continue reading