Njoftim: “Koncerti i Pranverës” nga Kori i Kolegjit të Masterit

by | 05.07.2015

Kemi kënaqësinë t’ju vëmë në dijeni për një aktivitet muzikor që do të zhvillohet në Tiranë në fundjavën e ardhshme në data 15, 16 dhe 17 maj titulluar “Koncerti i … Continue reading

Pse nuk duhet ta përdorni celularin para gjumit

by | 05.02.2015

Krijimi i zakoneve (disiplinave) të mira veç se ju ndihmon në çdo aspekt të jetës dhe karrierës tuaj si student, apo profesionist. Në të njëjtën kohë, përdorimi i pajisjeve teknologjike … Continue reading

Mprehe sëpatën para se të fillosh punë!

by | 04.28.2015

Parimi i parapërgatitjes Në një nga shkrimet e mia kam shkruar për meritat e stilolapsit dhe letrës si mjete që na ndihmojnë në organizimin dhe planifikimin e ditës, punës apo … Continue reading

Intervistë me Znj. Aida Repishti: Dita Botërore e Gjuhës Angleze

by | 04.23.2015

Përshëndetje miq, Ju ftojmë të ndiqni një intervistë me Znj. Aida Repishti, Zv. Presidente Ekzekutive e Qendrave Lincoln në Shqipëri zhvilluar pranë Televizionit Shqiptar (TVSH) në kuadër të ditës botërore … Continue reading