Kurset e gjuhës gjermane për fëmijë, në Linkoln

by | 10.28.2019

Në Linkoln ofrohen kurse të gjuhës gjermane, të përshtatshme për fëmijë të moshës 9-15 vjeç.

Metoda quhet "Planetino" dhe ka 6 nivele (A1-B1).

Çdo nivel përmban histori të shkurtra argëtuese dhe këngë për t’i mësuar fëmijës gjuhën gjermane.

Aktivitetet dhe lojërat shërbejnë për të përforcuar të nxënin.

Ilustrimet, historitë argëtuese, këngët dhe posterat do ta zbavisin pa masë fëmijën tuaj.

Veçoritë:

  • Pasuron fjalorin me anë të përdorimit të shpeshtë të shprehjeve të zakonshme, dhe jo duke e mësuar përmendësh.
  • Zhvillon shqiptimin duke dëgjuar e komunikuar.
  • Nxit fëmijën të mësojnë nëpërmjet argëtimit.
  • I mëson fëmijës vlerat e bashkëpunimit me fëmijë të tjerë.
  • Sjell në klasë botën e fëmijës nëpërmjet personazheve dhe historive.
  • Rrit vetëbesimin e tyre në aftësitë e të menduarit.

Për më shumë informacion:

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *