Femijet

Në mbështetje të artit dhe kulturës: Bienale e Artistëve të Rinj – Mediterranea 18

by | 05.05.2017

Gjatë datave 4-9 maj, Qendrat Lincoln patën nderin dhe mundësinë të ofrojnë mbështetje si partnerë në kuadër të realizimit të Bienales së Artistëve të Rinj nga Evropa dhe Mesdheu “Mediterranea … Continue reading

Super SAFARI për fëmijët 5-7 vjeç (video)

by | 03.13.2017

Të dashur prindër dhe familjarë! Në të shkuarën kemi pasur kërkesa për ofrimin e një kursi të ri për fëmijët e moshës 5-7 vjeç. Dhe në fakt prej disa vitesh kemi qenë duke … Continue reading

Fillojnë kurset e pranverës në Lincoln

by | 03.06.2017

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se kemi filluar regjistrimet për kurset e reja të marsit! Për studentët Nëse planifikoni të filloni një kurs të ri për TOEFL / IELTS apo provimet … Continue reading

Programi Super SAFARI për fëmijët 5-7 vjeç

by | 01.31.2017

Super SAFAR është një nga kurset më të mira për fëmijët e moshave 5-7 vjeç, që do të ofrohet pranë qendrës tonë te Pazari i Ri. Kohëzgjatja: Një nivel =40 … Continue reading

Koha për t’u regjistruar është tani!

by | 01.31.2017

Nxitoni të regjistroheni herët pasi oraret më të mira zihen gjithmonë të parat Të dashur miq, deshëm t’ju kujtojmë se këtu në Qendrat Lincoln vijojnë përgatitjet për fillimin e kurseve … Continue reading

Kurset e fëmijëve: Jeni ende në kohë!

by | 01.17.2017

Të nderuar prindër dhe familjarë! Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë … Continue reading

Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar!

by | 01.03.2017

Të dashur studentë dhe miq! Ju njoftojmë se Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar! Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Fëmijët e Primary Colors 3 prezantojnë projektet me temë “Reduce, reuse, recycle!”

by | 12.23.2016

Këto ishin projektet e përgatitura nga vetë fëmijët e klasës “Primary Colors 3” me mësuese Juledën te Lincoln 1 me temë “Reduce, reuse, recycle!” Fëmijët përdorën materiale tërësisht të riciklueshme … Continue reading

A dëshironi t’ju njoftojmë për kurset e reja në Shkurt 2017

by | 12.22.2016

Përshëndetje miq, Nëse jeni të interesuar që të filloni një kurs të ri pranë Qendrave Lincoln, atëherë ju ftojmë të regjistroheni me email-in tuaj që të mund t’ju kujtojmë paraprakisht … Continue reading

Vizita e fëmijëve në Ambasadën e SHBA-ve

by | 12.22.2016

Në fillim të muajit dhjetor një grup fëmijësh nga Qendra Lincoln në Tiranë ishin të ftuarit e veçantë të ambasadës së SHBA-ve. Gjatë aktivitetit me fëmijët, zyrtarët e ambasadës lexuan … Continue reading