Femijet

Programet e verës 2019: Momente nga java e pestë

by | 07.22.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Programet e verës 2019: Momente nga java e katërt

by | 07.14.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Video “We are the world” me fëmijët e Linkoln Shkodër

by | 07.11.2019

Puna me fëmijët është një përgjegjësi shumë e madhe, por ne në Lincoln marrim një kënaqësi të papërshkrueshme duke punuar me ta! Buzëqeshjet, përqafimet spontane, fjalët e ëmbla, vizatimet e bukura … Continue reading

Programet e verës: Momente nga java e tretë

by | 07.08.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Programet e verës: Momente nga java e dytë

by | 07.03.2019

Edha kjo javë që kaloi përmbante një program plot aventura të reja, mësime për aftësitë jetësore si dhe plot projekte ku fëmijët zhvilluan më tej pasionet e tyre artistike. Më poshtë … Continue reading

Programet e verës: Momente nga java e parë

by | 06.20.2019

Në Linkoln i ndihmojmë fëmijët të fitojnë besim ndaj vetes, zbulojnë vlerat e talentet e tyre dhe sigurisht të zbaviten.Gjatë javës së parë ata përjetuan aventura të reja, mësuan aftësi … Continue reading

Veçantitë e kurseve të verës në Linkoln

by | 06.13.2019

Urojmë të jeni duke përjetuar një verë të këndshme.Dëshirojmë t’ju kujtojmë se vijojnë kurset verore në Lincoln për të rritur dhe për fëmijë, si dhe ju ftojmë të lexoni diçka … Continue reading

Koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln

by | 06.10.2019

Më datë 7 qershor 2019, u zhvillua koncerti vokal & instrumental me muzikantët e vegjël në Linkoln, nën drejtimin e mësueses Erinda Agolli dhe mësuesve të programeve muzikore këtu në … Continue reading

Njoftim për kurset e marsit

by | 03.12.2019

Përshëndetje! Duke ju falenderuar sërish për interesimin e shprehur për kurset tona, duam t’ju njoftojmë se kemi ende disa klasa të hapura në pritje për të filluar apo që kanë filluar … Continue reading

Loja kompjuterike e Eonit 8 vjeçar nga Study Hall

by | 03.07.2019

Në programin Study Hall këtu në Linkoln, fëmijët e shkollave fillore, përveç detyrave të shkollës, 3 here në javë zhvillojnë edhe orën e kompjuterit. Aty fëmijët mësojnë si të ndërtojnë histori … Continue reading