Femijet

Studimi: Kush flet më shumë se një gjuhë, partner më i mirë

by | 06.22.2015

Nëse dikush flet shumë gjuhë, kjo ka më shumë se një plus. Të shprehesh në gjuhë të tjera është diçka deri diku tërheqëse. Por jo vetëm kaq. Është vërtetuar shkencërisht … Continue reading

Prindër: Vazhdojnë regjistrimet për kurset e verës 2015!

by | 06.19.2015

Përshëndetje prindër, Fëmijët kanë vazhdimisht nevojë ta kanalizojnë energjinë e tyre për t’u rritur dhe zhvilluar sa më shumë. Gjithashtu, është fakt që ata mësojnë më mirë kur janë në … Continue reading