Femijet

Përfito nga një ulje speciale deri më 6 shkurt!

by | 01.31.2019

Në Linkoln fillojnë klasat e reja të gjuhës angleze e gjermane në 6 shkurt. Nëse regjistroheni për herë të parë, ju ofrojmë 20% ulje për klasat në oraret 14:00 dhe 15:30. Mos … Continue reading

Kurset e pranverës për fëmijë

by | 01.07.2019

Të dashur prindër dhe familjarë!Në Linkoln, ne i adhurojmë fëmijët. Ne e konsiderojmë privilegj t’i japim formë dhe t’i pajisim brezat e rinj në rrugën e suksesit. Përdorim metodat më … Continue reading

Gëzuar Krishtlindjen & Vitin e Ri 2019!

by | 12.14.2018

Përshëndetje miq! Urojmë që ky vit të ketë qenë një vit i suksesshëm për ju dhe familjen tuaj. Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2019. Përzemërsisht, Stafi i Qendrave Linkoln​​Njoftim! Qendrat Linkoln do jenë … Continue reading

Ndiqni mësuese Anisa Prifti te “Fëmijët e dinë më mirë”

by | 11.22.2018

Nëse nuk arritët ta ndiqni, rishtazi mësuese Anisa Prifti ishte e ftuara e fëmijëve në emisionini e dashur “Fëmijët e dinë më mirë” në Digitalb. Ajo ndau me fëmijët rreth eksperiencës … Continue reading

Ndiqni mësuese Erinda Agolli te “Fëmijët e dinë më mirë”

by | 11.15.2018

Nëse nuk arritët ta ndiqni, rishtazi mësuese Erinda Agolli ishte e ftuara e fëmijëve në emisionini e dashur “Fëmijët e dinë më mirë” në Digitalb. Ajo ndau me fëmijët rreth eksperiencës … Continue reading

Ndiqni me 10 nëntor mësueset Anisa & Erinda në Bang Bang, ora 17:30

by | 11.06.2018

Të shtunën, me datë 10 nëntor në ora 17:30, ju ftojmë të ndiqni mësuese Anisën dhe mësuese Erindën si të ftuara speciale në emisionin “Fëmijët e dinë më mirë”. Ky … Continue reading

Jeni gati për programet e verës në Linkoln?

by | 05.17.2018

Qendra Linkoln prej 21 vitesh ju ndihmon të mësoni sa më mirë e më shpejt gjuhën angleze. Gjatë muajve të verës ju mund të regjistroheni për disa programe dhe kurse … Continue reading

Shpallen fituesit e konkursit “Spelling Bee” në Lincoln 2

by | 01.31.2018

Projektet në Qendrat Lincoln Në vazhdën e projekteve që Qendra Linkoln po zhvillon me klasat e fëmijëve,  me datë 25 janar, në Lincoln 2 u zhvillua konkursi i gërmëzimit “Spelling … Continue reading

Vijojnë regjistrimet për kurset e marsit!

by | 01.11.2018

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në gjuhën angleze? Merrni sot një hap në drejtimin e duhur! Qendrat Linkoln ju ftojnë në kurset e gjuhës angleze që fillojnë në mars. Nxitoni … Continue reading

Provojeni pa rrezikuar! Vetëm në datat: 26 shkurt deri 2 mars

by | 01.11.2018

Të dashur studentë! Të gjithë e kuptojmë se mësimi dhe përmirësimi i gjuhës së huaj është proces i vazhdueshëm. Madje, të gjithë e pranojmë thënien se gjuhën e huaj ‘nëse … Continue reading