Shkoder

Kurset e fëmijëve në Shkodër: Argëtohu, zbulo talentin, mëso anglisht!

by | 06.02.2017

Kurset e fëmijëve në Shkodër: Argëtohu, zbulo talentin, mëso anglisht! Linkolni ju njofton për klubet për fëmijët tuaj këtë verë. Ne besojmë se ardhja e verës mund të jetë një … Continue reading

Kurset në Shkodër fillojnë me 15 shkurt

by | 01.26.2017

Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln! Mirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve kemi pasur mundësinë t’ju shërbejmë nëpërmjet kurseve dhe … Continue reading

Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar!

by | 01.03.2017

Të dashur studentë dhe miq! Ju njoftojmë se Qendrat Lincoln rihapen me datë 16 janar! Ju faleminderit për mirëkuptimin!

A dëshironi t’ju njoftojmë për kurset e reja në Shkurt 2017

by | 12.22.2016

Përshëndetje miq, Nëse jeni të interesuar që të filloni një kurs të ri pranë Qendrave Lincoln, atëherë ju ftojmë të regjistroheni me email-in tuaj që të mund t’ju kujtojmë paraprakisht … Continue reading

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Shkodra: Kurset verore për fëmijë 7-12 vjeç

by | 05.19.2016

Summer school  – 13 qershor – 17 korrik Shkolla e verës fillon me 13 Qershor deri me 17 Korrik nga e hëna në të premte, ora 9:00 deri 12:00. Metodat … Continue reading

Shkodër: “Speaking classes” me profesorë amerikanë

by | 05.10.2016

“Speaking classes” fillojnë me 24 maj, në Lincoln Shkodër. Përshëndetje miq, Sistemi ynë arsimor por edhe mjaft metoda të mësimit të gjuhës angleze vendosin një theks të fortë te mësimi … Continue reading

7 Marsi = koha për t’i thënë FALEMINDERIT mësuesve në jetën tuaj!

by | 03.03.2016

Mbase u bë ca kohë që jeni shkëputur nga shkolla apo që kur keni komunikuar me ish-mësuesen tuaj, por kujtimet mbeten! Mbase është thjesht një shprehje, një ngjarje apo edhe … Continue reading

Nxitoni të regjistroheni në klasën e dëshiruar!

by | 02.09.2016

Përshëndetje miq, Dëshirojmë t’ju kujtojmë se kurset dhe klasat e reja kanë filluar me datë 10 shkurt. Ndërkohë, nëse nuk arritët në afat, ju njoftojmë se ka ende kohë për t’u … Continue reading

Regjistrohuni sot për kurset e gjermanishtes

by | 02.04.2016

Edhe pse gjuha angleze vijon të dominojë botërisht, gjermanishtja nuk ngelet mbrapa dhe kërkesa për mësimin e kësaj gjuhe është në rritje. Këtu në qendrat Lincoln kjo gjuhë ofrohet prej … Continue reading

  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2