Kurset në Shkodër fillojnë me 15 shkurt

by | 01.26.2017

Kurset e te rriturve & studenteve

Viti 2017 përkon me 20 vjetorin e themelimit të Qendrave Lincoln!

20 vjet Qendra LincolnMirënjohje dhe falënderim për ata mijëra studentë dhe nxënës të cilëve
kemi pasur mundësinë t’ju shërbejmë nëpërmjet kurseve dhe trajnimeve
tona. Njëherazi 20 vjetori përbën edhe një nxitje të fortë që të vazhdojmë
t’ju ofrojmë ‘cilësi me besueshmëri’ edhe gjeneratave të tjera!

Ju faleminderit që i konsideroni kurset që po ju ofrojmë këtë pranverë!

KURSE PËR STUDENTËT DHE TË RRITURIT

1. Kurse të gjuhës angleze & gjermane nga niveli fillestar deri në të përparuar.
2. Përgatitje për provimet ndërkombëtare TOEFL, iBT dhe IELTS
3. Përgatitje për provimin e 9-vjeçares dhe Maturës Shtetërore!
4. Kurse bashkëbisedimi në gjuhën angleze (fillojnë në mars)!
5. Kurse specike të gjuhës së biznesit dhe të profesioneve të ndryshme

 

KURSE TË GJUHËS ANGLEZE PËR FEMIJË

Mosha 4-7 vjeç
Për këtë grupmoshë ofrojmë dy programe të suksesshme që e
lejojnë fëmijën tuaj të mësojë anglishten nëpërmjet komunikimit
dhe argëtimit. Për herë të parë në Shkodër programi më i ri i
Kembrixhit.

Mosha 8-10 vjeç 
Kurse anglisht me një metodë të re nga Universiteti i Kembrixhit
për mësimin e gjuhës angleze përmes vlerave dhe zhvillimit të të
menduarit kritik.

Mosha 10-14 vjeç
Gjuha angleze për fëmijë të kësaj grupmoshe ofrohet nga niveli
llestar deri në të përparuar duke përdorur metodat më të fundit të
gjuhës angleze nga Universiteti i Kembrixhit për mësimin e gjuhës
përmes teknologjisë dhe është një kombinim i bukur i gramatikës,
alorit gjuhësor dhe përmes fotograve, temat bëhen me interesante
dhe të gjalla.

“Study Hall”
Programi me i ri “Study Hall” e ndihmon fëmijën tuaj të kryejë
detyrat e shtëpisë dhe të ndërtojë edukatën e të studiuarit, duke
punuar dhe ndërvepruar në grup, duke mësuar anglisht dhe kaluar
një kohë argëtuese përmes të mësuarit.

Adresa & Kontaktet

Qendra Lincoln Shkodër
Cel. +355 67 60 27 565
Adresa: Sipër “BOOK CAFÉ” mes Fakultetit Juridik e Shkencave Shoqërore
Email: shkoder@lincoln.org.al | FB: FaceBook.com/LincolnShkoder

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *