GrapeSEED

Vizita e fëmijëve në Ambasadën e SHBA-ve

by | 12.22.2016

Në fillim të muajit dhjetor një grup fëmijësh nga Qendra Lincoln në Tiranë ishin të ftuarit e veçantë të ambasadës së SHBA-ve. Gjatë aktivitetit me fëmijët, zyrtarët e ambasadës lexuan … Continue reading

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017

by | 12.19.2016

Të dashur studentë dhe miq të Qendrave Lincoln! Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 Qendrat Lincoln do jenë të mbyllura për Festat e Fundvitit nga data 25 Dhjetor deri … Continue reading

Filloi GrapeSEED – programi i gjuhës angleze për fëmijët e vegjël

by | 09.07.2016

Përshëndetje prindër dhe familjarë! Këtë javë (5 shtator) filluan edhe klasat e para të kurseve për fëmijët. Ndër to ishte edhe klasa e mësuese Altës me grupin e fëmijëve të … Continue reading

Kurse të gjuhës angleze & artistike për fëmijë (vjeshtë-dimër 2016)

by | 08.22.2016

Përshëndetje miq, nëse planifikoni të regjistroni fëmijën tuaj pranë qendrave tona aktualisht po vijojmë me regjistrimet për të gjitha kurset e fëmijeve të cilat mund t’i gjeni të listuara këtu poshtë sipas … Continue reading

Dy propozime për kurset e anglishtes 4-8 vjeç

by | 01.13.2016

Silleni fëmijën tuaj për ndjekur një seancë para se të vendosni ta regjistroni! Njihuni dhe flisni vetë me prindërit e tjerë! Të dashur prindër dhe familjarë, Siç mund të jeni … Continue reading

Regjistroni fëmijën në programin e anglishtes për moshat 4-8 vjeç

by | 01.07.2016

Të dashur prindër dhe familjarë, Kemi kënaqësinë t’ju informojmë se aktualisht po zhvillojmë regjistrimet për programin e anglishtes për të gjithë fëmijët e moshave 4 deri në 8 vjeç. Ky program … Continue reading