Regjistrimet e fëmijëve për shtatorin kanë filluar!

by | 08.21.2017

Kurset e femijeve fillojne me 18 shtator


20 vjet Qendra Lincoln

Me 20 vite shërbimi, Linkolni ju ofron:

  • Mikpritje e përkujdesje nga çdo punonjës.
  • Mësues profesionistë, të talentuar dhe të apasionuar.
  • Metodat më të fundit të shtëpive botuese në botë.
  • Motivimin dhe ndërtimin e individualitetit, talentit dhe pasionit.

Për moshat 4-7 vjeç

GrapeSEED, moshat 4-7 vjeç: Ka ndryshuar mënyrën e studimit të anglishtes ku fëmija juaj mëson anglisht si të ishte gjuha e nënës. E vetmja qendër e licensuar në Europë. Ofrohet në Linkoln në Bllok.

Super SAFARI, moshat 5-7 vjeç: Programi më i fundit i Kembrixhit i nxit fëmijët të mësojnë nëpërmjet argëtimit e kujdesit individual, duke transmetuar nëpërmjet gjuhës vlerat njerëzore e aftësitë që do t’ju duhen në shkollë. Ofrohet tek Pazari i Ri


Për moshat 8 -15 vjeç    (Duke filluar nga 39 euro/muaj)

Kurse të gjuhës angleze të ndara sipas moshave e niveleve nga niveli fillestar deri në atë të përparuar. Një test paraprak përcakton nivelin e tyre.

  • Mësimi i gjuhës angleze përmes vlerave dhe zhvillimit të të menduarit kritik.
  • Ndërtimin e njohurive gjuhësore të nevojshme deri në nivelin e përparuar.
  • Mësim përmes personazheve argëtues, informacionit, aktiviteteve e teknologjisë.

 

Përgatitje për provimin e klasës së nëntë – për të arritur nivele sa më të larta në provim.


Kurse të veçanta

Study Hall – Program pas shkolle [për fëmijë 6 deri në 10 vjeç]

Prej dy vitesh ofrohet në mënyrë të suksesshme programi pas shkollor “Study Hall” ku fëmijët mësojnë, argëtohen dhe edukohen me vlera. Ata kryejnë detyrat e shtëpisë dhe ndërtojnë edukatën e të studiuarit. Gjithashtu, ofrohet anglisht, art e muzikë dhe aktivitete në ambientet e këndshme të vilës Linkoln.

 

Leksione vokale dhe piano [grupmoshat 4-6 vjeç; 7-10 vjeç]

Leksionet ofrohen nga këngëtarja operistike dhe mësuesja e talentuar Erinda Agolli.


Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për pyetje rreth çdo programi.

 

Na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktitRegjistrimet vazhdojnë në të dyja qendrat tona në ish-Bllok dhe Pazari i Ri … #lincolnalbania

A post shared by Lincoln Centers of Albania (@lincolnalbania) on

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *